Choose your language
Töltse be velünk az űrt!

Tréning

A repülés előtt részt kell venni egy edzés programon, ahol szakképzett oktatók felkészítik Önt az űrutazásra különböző szimulátorok segítségével. (Desdemona repülési szimulátor, Zero –G szimulátor, L-39 Albatros jet repülés, G-centrifuga). A tréningeken Hollandiában ill. Németországban lehet részt venni. Az űrrepülés feltétele az L-39 Albatros jet repülés, melynek díját nem tartalmazza a befizetett alap részvételi díj. A „Founders asztronauták” által befizetett összeg tartalmazza a Desdemona szimulátor használatát.

Desdemona szimulátor

Egy osztrák cég által kifejlesztett, egyedülálló szimulátor, mely imitálni képes az összes lehetséges G-erőt 3.3G-ig. A pilótafülkéből közel 180 fokos kilátást biztosít. Nincs a világon még egy ilyen gép, mely ilyen magas színvonalú szimulációt képes biztosítani, mint a Desdemona.

Ár: 1.125.000 Ft (kivéve "Founders asztronauták")

L-39 Albatros jet tréning

Ez a magas teljesítményű sugárhajtású gép ideális, hogy felkészítsen az űrutazásra. A hátsó ülésen, tandemben repülhet egy képzett pilótával, ezzel értékes tapasztalatot nyerhet, miközben szimulálják az űrrepülés legfontosabb fázisait.

Ár: 1.500.000 Ft

G-centrifuga

A gép segít, hogy felkészülhessen a repülés közben Önre ható G-erőkre, egészen 4 G-ig. A tréning közben egy kis pilótafülke szimulátorban ül, mely egy hosszú kar végén helyezkedik el és nagy sebességgel forog körbe. Képzett szakemberek megtanítanak Önnek egy-két technikát, melyek segítenek megbirkózni a nagy G-erőkkel is.

Zero-G szimulátor

Egy különleges felszerelt repülőgépben megtapasztalhatja a súlytalanságot kb. 20 mp-ig egy speciális manőver közben, melyet parabolának hívnak. Ez egy repülés alatt kb. 20-30 alkalommal ismételhető. Átélheti ugyanazt, amit az asztronauták az űrben, szabadon lebeghet a kabinban és kipróbálhat pár gyakorlatot a súlytalanság állapotában.

Ár: 1.900.000 Ft

*A feltüntetett árak a az odautazás ill. szállás árát nem tartalmazzák.

Vissza

Űrturizmus
Űrturizmus
Űrturizmus